Lifestyle ~ ‘Get to know me tag’ ~ 25 Levensvragen:

Deze 25 vragen gaan rond in Bloggersland. Ik zag ze bij Eilish van Artistic State of Mind . En ik dacht ik ga ze ook doen! Neem zeker ook een kijkje op haar blog 😉

Dreambelieve


Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Heb een vrij simpele telefoon nog niet zo’n smartphone. Momenteel zie je een blauwe achtergrond met een grote blauwe bloem, en kleine sneeuwvlok en bewegende witte vlokjes. Vond dit de leukste die erbij zat 😉

Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?
Ik ben niet zo vaak in een kroeg, maar als ik er ben, bestel ik 7-up, water, Icea Tea, Cassis, Bitter-Lemon,  Appelsap/Dubbel-fris, Cola soms, en in de winter warme chocolademelk met slagroom 😀

mok-met-handen

Van de alcoholische dranken: Mix-drankjes bijv: Safari/ Multi-sap, Bacardi Breezer, Peachtree (Sparkling wine) uiteraard, Sangria, Canei Frizini, of een cocktail net als op vakantie in Salou!  Bier drink ik niet en op gebied van wijn ben ik nog in de ontdekkende fase 😉 , sommige lust ik wel andere niet. Ik drink sowieso met mate 😉 Vooral feestdagen of soms in het weekend of op vakantie.

summer-cocktails

Welk woord gebruik je écht te vaak?
Schattig momenteel en dan uitgesproken als Skattig of So Cute haha

socute

Wat is je favoriete film?
Oh daartussen kan ik niet kiezen er zijn zoveel leuke films. Een aantal films: Titanic, The Sound of Music, The Parent Trap, Dirty Dancing, Save the Last Dance, Les Miserables, Little Women, P.s  I Love you, Home Alone, Sissi, You’ve got mail, Matilda, Imagine me & you ,  Mrs Doubtfire , Cinderella, Minions , maar ook Disney films vind ik erg leuk!  Heel gevarieerd.

luizenleven%20a%20bugs%20life

Wat is je guilty pleasure op het gebied van TV?
Heel Holland bakt & beneden hebben we glasvezel en 24 kitchen daar kijk ik graag naar o.a. Rudolph van Veen met Rudolph’s bakery. En soort gelijke kook/ bakprogramma’s,  ook op andere zenders. En ik kijk graag programma’s terug via uitzending gemist 😉

* vanaf 6 september weer een nieuw seizoen Heel Holland Bakt ! 😉

11058650_1081277648568967_3014297293412355895_n

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Door de vorige vraag moest ik weer aan dit Songfestival liedje denken, haha:

Naar wie was je laatste appje?
Niemand, ik heb geen smart phone, simpel prepaid toestel, sms en bellen, laatste smsje was waarschijnlijk naar Kelly, om te laten weten dat ik weer veilig thuis gekomen ben.

img-thing

Wat was je eerste e-mailadres?
Vast een of andere nickname erin verwerkt, maar dat heb ik later veranderd in gewoon mijn voornaam en achternaam, vond ik op dat moment wel zo slim en beter overkomen. En dit is tot nu toe nog steeds mijn e-mailadres.

Waar kan je je enorm aan ergeren?
Onrecht & als mensen schelden met erge ziekten. Ik erger me ook enorm als mensen met zelfmoord spotten/ er grapjes over maken. Kan ik niet hebben.

Wat is je meest awkward moment ooit?
Geen idee welke ik moet kiezen? Ben nogal een stuntelkampioen , dus vast meerdere momenten, dat ik het weer voor elkaar krijg om mezelf ergens aan te stoten of bezeren. Zo ben ik ooit 7 treden van een trap gegleden, pijnlijk!

Wat is je favoriete dag van het jaar?
De dag dat de Lente aanbreekt en alles bloeit en groeit!

Wat is je favoriete emoji?
Deze met opgeblazen wangen.

Bolle wangen

Katten of honden?
Honden, ben met honden opgegroeid.

Ben minder een kattenmens, al vond ik de jonge poesjes in Agen te Frankrijk op de camping wel erg leuk. Maar als kind ooit gekrabt door een kat van een vriendinnetje toendertijd, geloof op haar verjaardagsfeestje. Dat heeft schijnbaar toch veel indruk gemaakt en sindsdien ben ik iets voorzichtiger met katten. Al bestaan er ook honden soorten die ik persoonlijk minder leuk vind, enge honden of soorten die ik minder goed ken.

Toch vind ik het apart dat ik wel veel vriendinnen ken die katten hebben, geen idee hoe dat komt? Misschien omdat ik in het algemeen wel van dieren hou…

gallery_39_4_235865

 

Utrecht of Amsterdam?
Lastig, daartussen kan ik niet kiezen, dus allebei. Utrecht heb ik een half jaar gewoond/ geleefd dus blijft voor altijd een beetje mijn stadje 😀

Beide zijn leuk om te shoppen of museums te bezoeken! Maar ik wil nog graag binnenkort weer een paar keer een dagje naar Amsterdam. Voor een dagje of paar dagen vind ik het wel leuk, al ben ik wel blij dat ik zelf momenteel niet meer in een grote stad woon, erna kom je hier wel echt terug in een rustigere omgeving. Al twijfel ik soms wel, maar mocht ik ooit verhuizen dan zou ik liever een plaats in de buurt van een stad kiezen dan midden in de stad zelf, teveel drukte al is t ook levendig.

Koffie of thee?
Thee, ben een echte theeleut, vooral in de wintermaanden.

keep-calm-and-drink-tea-131877
Koffie: gewone koffie drink ik nog niet! Ik heb schijnbaar een dure smaak, want ik hou wel van; Starbucks Frappucino Caramel, ijskoffie, Starbucks discoveries (O.a. bij jumbo/ plus te koop),  Caramel koffie > Cafe au Caramel (van Buisman).

maxresdefault
e16c16f4f26a4e75b3d072309563bc30

3_09-pot-cafe-au-caramel1
Serie of film?
Meer films dan series, maar kijk beide, maar betreft series is het niet dat ik elke serie volg.

Engeland of Amerika?
Beide, Londen in Engeland, al is geweest lang geleden, erg leuk o.a. Harrods etc
Amerika nog nooit geweest, wie weet ooit.

american_dream_s640x427

 Vlees of vis?
Kipfilet, dat is mijn lievelingsvlees verder ben ik niet een mega vlees eter. Van vis vind Mootjes (kibbeling) het lekkerst.

Drank of drugs?
Dan zeg ik drank, maar wel met mate 😉
Ik ben al helemaal niet iemand die drugs uit gaat proberen. Alleen als het om een medische reden ooit zou moeten.

Spice Girls of Backstreet boys?
Spice Girls 😀 Echt rage was die periode, foto’s verzamelen die je kon kopen bij de plaatselijke buurtsuper haha, leuke lolly’s, etc. Good old memories, al luisterde ik ook wel sommige nummers van de Backstreet boys, toch neigde ik meer naar de Spice Girls!


Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Sesamstraat  🙂   !

Sesamstraat

Bert of Ernie?
Bert & Ernie horen bij elkaar! Al vond ik Ernie altijd leuk met dat badeendje hihi.

2773ernie

Buurman of buurman?
Buurman EN Buurman & dan samen met mijn neefje Lukijan haha, de grootste buurman & buurman fan die ik ken 😉 Veel gekeken met hem toen hij bij ons logeerde, tante Deb kon de afleveringen bijna dromen haha lol ! LOVE it

full26134881

Meest random feitje over jezelf?
Ahum… lichtelijk perfectionistisch.

De belangrijkste levensles die je de afgelopen jaren hebt geleerd?
Dat niets blijft… en alles altijd veranderd.


En dat de ”vrienden” die je verliest, vaak niet eens echte vrienden waren. Echte waardevolle vriendschappen, daarbij komt het altijd van twee kanten!!

Bob inspiration


Ga jij deze lijst ook beantwoorden???

 

© Debbie Schigt   19-08-2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s