GEWOON NIET!

Bij Eilish van Artistic State of Mind   zag ik weer een leuk topic voorbij komen. De: Gewoon  NIET tag! ! !

gewoon niet tagggg

Hier volgt die van mij:

ETEN:

GEKOOKTE AARDAPPELS !!! … en crazy enough lust ik wel gebakken aardappeltjes, frietjes, stamppot, aardappelpurree (mits goed en lekker gemaakt).  Maar gekookt NEE daar bedank ik voor!

MUZIEK:

Van die Duitse Schlager liedjes, lompe muziek met idiote teksten of te eentonig. Verder geen: lordi hard rock hallelujah, hardrock, GEEN ‘Drank & Drugs’.

Verder ben ik heel gevarieerd: Pop, Soul, Nederlandstalig, Kleinkunst, Cabaret, Musical, Song festival, Revue, Ierse muziek, Film muziek, Disney songs, 90’s, Zumba, etc.

Sommige: Trance, Gospel, happy hardcore, country, jazz, klassiek, levenslied, rap, rock, R&B, christelijke songs  (maar niet alles).

Love music for life


KLEDING:

Van die lelijke witte sokken in sandalen, echt ziet er NIET uit! Of van die veel te korte kleding of erger nog dat zo’n legging of shirtje doorschijnt en je zo alles ziet zitten. Dat snap ik gewoon niet, als iets je niet past wees dan trots op je unieke lijf en kies een maatje groter of 2 maten ruimer, niets mis mee. Seize Zero is immers ook niet gezond en iedereen is anders en dus uniek.

Sowieso vind ik het ook frustrerend dat niet altijd alles er voor iedere maat of persoon is. Of je nu klein, lang, slank of iets zwaarder bent, iedereen verdiend passende kleding! En dat merk ik ook wel bij andere vriendinnen of vrouwen om me heen. Dat ze dan langer moeten zoeken als ze een lastige kledingmaat hebben door lengte, gewicht, vormen of whatever… Hoe dan ook ik vind kleding vinden en zoeken soms best lastig. Maar wie zoekt vind…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


GEUREN:

Vieze geuren, waarvan je over je nek gaat hahaha. Dan nog liever licht zoete geuren, frisse geuren of kaneel/kokos.
SKY20120913114229vandenbroecki

SEIZOEN:

Het is best gek, maar dan zeg ik toch de winter. Vroeger vond ik dit het fijnste seizoen in het jaar. Maar nu doe mij de LENTE maar, die kou in de winter brrr en nat en vieze drap en zooi.  En die donkere grijzige dagen… ook al maak ik er vaak op mijn manier maar het beste van! Al hou ik wel van de feestdagen en die maak ik ook op mijn eigen manier leuk, maar toch verlang ik nu al naar LENTE!

biri-publications-kaart-met-hoera-lente-lammetje-voorkant

ZOETIGHEID:

Oeh dit is moeilijk. Qua zoetigheid lust ik echt wel veel. Niet alle marsepein of teveel marsepein, daar ben ik minder weg van, misschien iets te zoet. Oh en die muizen en kikkers rond sinterklaas, vond ik ook minder… 

Verder is er een hoop wat ik wel lust. Al vind ik het wel vervelend als iets plakt aan me vingers of lekt ofzo. Als ik het niet lekker vind, dan merk je het snel genoeg aan mijn gezichtsuitdrukking.

pink-sweets_2392485k

YOUTUBE:

Sluit me bij Eilish aan: ‘Mensen die onder super veel video’s hun eigen kanaal gaan spammen. Als je gewoon op een normale manier reageert is er echt wel de kans’ dat mensen op je klikken. Als mensen nieuwe kanalen zoeken, dan doen ze dat. Maar wanneer jij smeekt om te abonneren, ga ik al niet eens kijken. Spammen doe je gewoon niet.

En daarnaast mensen die geen hobby of leven hebben schijnbaar en bewust anderen afkraken of pesten. Als je dat doet, dan zegt DAT alles over jou en veel minder over de persoon of personen in het filmpje. Een mening kan je geven, maar wel normaal en netjes.

McDonald’s:

Uhm die Big Mac of 2, 3 lagen double burgers … dat is mij wat too much haha.
Liever kip dingen Chili Chicken, Mc Chicken, of Mc Kroket, Mc Nuggets, Milkshake, McFlurry.

triple-mac

PERSONEN:

Vooroordelen, mensen die bewust een ander pesten/ kleineren, Hokjes/ vakjes geprop en manier van denken of bijvoorbeeld alle … (vul maar in) als slecht zien. Dat soort negatief gedrag.

Achter iedereen zit een verhaal en soms meerdere verhalen. Oordeel nooit te snel, je weet niet waar een ander doorheen gaat, er is een grotere wereld achter dat wat je aan de buitenkant ziet!

BEKEND PERSOON:

Voor mij zijn ze als ieder ander, ik kijk wel tegen meerdere mensen op of die me inspireren. Maar dan noem ik me eerder een ‘liefhebber van’ dan een ‘fan’ ik vind het hele woordje fans een beetje dom haha, en al helemaal nadat er ooit zo programma daarover was. Al kan ik wel snappen dat je onwijs veel steun aan sommige muziek of talentvolle mensen kunt hebben. Maar zij doen alles net zoals wij ook doen, dus het is meer dat ze me inspireren of ik iemand bewonderen kan.

PARTY:

Sluit ik me ook aan bij Eilish: ‘Mensen die teveel drinken en zich niet meer kunnen gedragen. Gewoon niet doen. Wat is er dan nog leuk aan?’

Al hou ik wel van een drankje hoor … uitzonderingen op Cocktails haha, nee grapje, die ook met mate 😉

geniet-maar-300x138

OUDERS:
Geen commentaar. Over ouders in het algemeen; soms te overbezorgd/irritant zijn en je ze dan ‘achter het behang kunt plakken’, maar dat is ergens alleen maar goed bedoeld.

………….  WAARBIJ DENK JIJ: NEEEEE GEWOON NIET !!!  ………..

©Debbie Schigt    28-11-2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s